miercuri, 10 august 2022

Centrală termică UPS la prețuri accesibile doar la Globstar

Sistemele moderne de încălzire autonomă pentru case sunt aproape întotdeauna echipate cu o pompă de circulație și o unitate de control alimentată de la rețea. Dacă dintr-un motiv oarecare nu există curent, pompa de circulație se oprește, ceea ce poate cauza oprirea completă a sistemului de încălzire. Un echipament foarte util va ajuta în acest sens - o sursă de alimentare neîntreruptibilă sau UPS pentru centralele electrice care funcționează cu gaz natural. Există câteva puncte importante pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți echipamentul potrivit, inclusiv UPS centrala termica.

Sursele de alimentare neîntreruptibile sunt necesare nu numai pentru alimentarea sistemului de încălzire, ci și pentru îmbunătățirea calității energiei. Pompele de circulație și alte elemente ale sistemului din instalațiile moderne de gaz necesită energie electrică, cum ar fi unitățile de control echipate cu microprocesoare. Această tehnică este de obicei sensibilă la căderile de tensiune din rețea, cu supratensiuni bruște, procesorul poate pur și simplu să ruleze.

Sursele de alimentare neîntreruptibile moderne din instalațiile de gaz pot furniza tensiunea de ieșire a rețelei, care este necesară pentru funcționarea corectă a supapelor solenoide, motoarelor, pompelor, procesoarelor, transformatoarelor și altor comenzi ale sistemului de încălzire.

Nu utilizați surse de alimentare neîntreruptibile concepute pentru echipamente informatice. Acest UPS este de obicei proiectat pentru 10-15 minute de viață a bateriei. Este suficient pentru a face în siguranță treaba unui computer staționar, dar ciclul este prea scurt pentru o fabrică de gaz. În plus, pentru funcționarea echipamentelor electronice sunt importanți și indicatorii precum „fază”. Trebuie să se potrivească cu profilul rețelei, ceea ce este posibil numai atunci când centralele termice folosesc UPS.

Cum să alegi UPS-ul potrivit?

Nu toți proprietarii de case își permit un model UPS pentru echipamente de încălzire și, uneori, chiar merită să aleagă o unitate mai simplă și mai puțin costisitoare de la Globstar. Pentru a înțelege ce tip de UPS și câte baterii sunt necesare pentru o anumită casă, ar trebui evaluați următorii parametri:

- Numărul și puterea echipamentelor care vor fi alimentate de UPS: centrale de gaz, pompe suplimentare, sisteme de alarmă, electrocasnice etc.

- calitatea energiei electrice care intră în casă dintr-o rețea centralizată sau centrale electrice mici;

- probabilitatea, intervalul și frecvența supratensiunii;

- puterea estimată a echipamentului conectat la UPS la pornire;

- Durata de viață estimată a bateriei pentru dispozitivele alimentate cu surse de alimentare neîntreruptibile.

Așadar, dacă doriți să comandați UPS CHP de calitate la cel mai bun preț, Globstar vă va oferi cele mai bune produse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu