joi, 8 decembrie 2022

Cum sa te epilezi ca barbat pentru cele mai bune rezultate pe termen lung?

Esti barbat si singurele momente cand te gandesti la parul corporal sunt, probabil, cand constati ca ai deja barba si mustata si trebuie sa te razi sau cand se apropie sezonul estival si vrei neaparat sa arati foarte bine cand te dezbraci la plaja, la bazin. Pentru multi barbati epilarile nu fac parte din rutina saptamanala, asa cum se intampla la femei, care s-au obisnuit de ani cu epilarile prin tot felul de metode.

Daca la femei discutam despre o presiune sociala si o nevoie de conformare pana la urma, pentru acceptarea in societate, la barbati nu se pune problema deloc de asa ceva. Parul corporal la barbati este acceptat si nimeni nu iti atrage atentia daca il lasi sa creasca si il ignori. Da, te barbieresti, ai grija de mustata, de barba, dar cam atat. Cu toate astea in ultimii ani a aparut un fenomen interesant: feminizarea barbatilor. Ce inseamna asta? Vedem tot mai multi barbati mergand la salon si solicitand servicii care in trecut erau cerute doar de femei. Printre acestea se numara si epilarea definitiva cu laser.

Barbatii nu stiu prea bine cum e cu epilarea si de aceea aleg sa mearga la saloane si sa se lase pe mana specialistilor pentru o epilare definitiva barbati Iaşi, daca locuiesc in capitala Moldovei, de exemplu. Ei au incredere in personalul de acolo si in aparatura laser moderna.

Epilarile definitive cu laser la salon pentru barbati au aceleasi rezultate excelente ca in cazul femeilor, e nevoie de mai multe sedinte, evident, pentru ca si pilozitatea difera, la fel si caracteristicile firelor de par. Dar vei avea rezultate excelente pe termen lung, nu te vei mai chinui acasa fara rost folosind tot felul de solutii „la indemana” care nu fac decat sa iti complice viata si sa te streseze si mai tare.

Va fi nevoie de sedinte de intretinere de doua ori pe an, de 6-10 sedinte de epilare definitiva la interval de 6-8 saptamani, dar rezultatele vor ramane vizibile luni bune dupa finalizarea sedintelor. Firele de par din zonele vizate de epilare vor disparea in proportie de 75%-90%, te poti epila oriunde doresti, inghinal, pe abdomen, pectorali, umeri, spate, picioare, maini, la subrat, in zona lombara, pe ceafa sau gat. Procedurile nu sunt dureroase, te vei simti confortabil in timpul epilarilor definitive, pielea nu va avea de suferit deloc, orice fel de iritatii locale de moment vor fi usor de tratat prin aplicarea unor creme hidratante.

Cu o epilare definitiva barbati Iaşi nu doar ca scapi in doar cateva saptamani de tot parul corporal din zonele vizate, dar firele de par care raman totusi seamana cu un puf, zona e usor de intretinut si de ingrijit, puful respectiv e foarte greu de observat. 

Deci sansele sa arati foarte bine cand incepe vara si trebuie sa mergi la plaja, la bazin, piscina si sa te dezbraci sunt foarte mari daca incepi din timp sa mergi la salon pentru epilarile definitive-de preferat sa incepi iarna. Fa o programare rapida la salonul din apropierea ta si incepe sa te bucuri de avantajele oferite de epilarile definitive cu laser pentru barbati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu