miercuri, 6 decembrie 2023

Noi secții de pneumologie și boli infecțioase la Spitalul Municipal din Oradea - 640 de milioane de lei din PNRR, alocate de Ministerul Sănătății

Ministerul Sănătății a alocat 640 de milioane de lei din PNRR, pentru construirea și dotarea secțiilor de pneumologie și boli infecțioase în clădiri noi, la Spitalul Municipal din Oradea!

Ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru RAFILA a semnat contractul de finanțare pentru construcția noilor secții de pneumologie și boli infecțioase la Spitalul Municipal din Oradea. Noua construcție va avea 229 de paturi de spitalizare continuă pentru secțiile de boli infecțioase, pneumologie și ATI. De asemenea, noul corp de clădire va avea 20 de paturi de spitalizare de zi.

"Sprijinul constant al domnului senator Florian Bodog și a altor parlamentari pentru dezvoltarea serviciilor medicale în județ și pentru parteneriatul dintre Ministerul Sănătății și autoritățile locale din Bihor este un exemplu de colaborare în interesul pacienților din acest județ", a declarat ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila. 

Investiția totală se ridică la 640 de milioane de lei și va fi asigurată de Ministerul Sănătății prin PNRR.

 

 

"Până la Crăciun vom anunța și câștigătorul licitației pentru construirea spitalului, astfel încât în vara anului viitor să poată începe lucrările de execuție", a anunțat și primarul municipiului Oradea Florin Birta pe Facebook.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu