miercuri, 8 februarie 2023

Epilarea cu aparatul de ras electric la barbati vs. epilarea definitiva cu laser la barbati

La fel cum se intampla si in cazul femeilor, si barbatii cauta cele mai bune metode de epilare ca sa scape cat mai repede de parul corporal in exces. Doua sunt solutiile cele mai bune cand vine vorba despre epilarile la barbati: aparatul de ras electric si epilarea definitiva cu laser la salon. Ambele au rezultate bune pe termen lung, insa cea mai populara si mai recomandata este epilarea definitiva cu laser.

In cazul barbatilor, aparatele de ras electrice ar fi prima varianta luata in considerare. Practic se smulg firele de par cu tot cu radacina, efectele epilarilor dureaza si trei saptamani. Epilarea in sine e foarte simpla, doar dai cu aparatul in directia opusa cresterii parului si ai terminat. Termini in cateva minute zone destul de mari pe care vrei sa le epilezi, nu raman iritatii prea puternice, n e foarte dureros daca te gandesti la epilarile cu ceara. Dar parul creste sub piele, apar infectii, probleme dermatologice estul de grave, te poti rani fara sa vrei daca nu stii cum sa manevrezi dispozitivul de epilare pentru acasa.

Spre deosebire de epilarile la barbati cu aparate de ras electrice, epilarile definitive la salon sunt mult mai sigure si se vor realiza cu laser cu trei lungimi de unda, setari personalizate si calibrari facute in functie de evaluarile initiale ale clientilor. Tot ce ai de facut pentru a beneficia de epilare definitiva barbati Timişoara, daca locuiesti in Timişoara, este sa te programezi la salon si sa incepi sedintele de epilare. 

Dupa 6-10 sedinte de epilare la intervale de 6-8 saptamani vei vedea rezultate excelente, nu vei simti durere in timpul procedurilor si vei avea toate motivele sa revii la salon si pentru sedintele de intretinere de doua ori pe an.

Parul corporal din zonele de epilat va disparea in proportie de 75%-90% la barbati, firele de par care mai raman seamana cu un puf si sunt foarte usor de intretinut, ingrijit, nu se observa aproape deloc.

La o epilare definitiva barbati Timişoara laserul va distruge foliculii, se pot epila orice fel de zone corporale, de la cea inghinala la spate, pectorali, abdomen, umeri, gat, ceafa, brate, picioare, zona bazinului. Chiar daca ai o piele mai sensibila poti fi sigur ca vei avea de fiecare data cele mai bune rezultate, asta daca ai si firele de par mai inchise la culoare si daca ai si pielea ceva mai deschisa la culoare, un contrast bun intre piele si firele de par. 

Nu e nevoie sa te mai epilezi acasa, specialistii de la salon stiu care sunt cele mai bune tehnici de folosit pentru rezultate excelente dupa sedintele de epilare, au grija sa te simti bine cat timp are loc epilarea, sa nu te stresezi inutil.

Dintre epilarile cu aparate electrice de ras si cele la salon, definitive cu laser pentru barbati cele din urma sunt de departe cele mai eficiente si cele mai simplu de realizat in orice salon care le ofera clientilor. Te bazezi de fiecare data pe rezultate si stii ca nu vei mai avea par care tot creste atat de repede in zonele pe care doar ce le-ai epilat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu