luni, 13 ianuarie 2020

La inceput de drum in cariera ta muzicala poti face parte dintr-o trupa de coveruri


Ca absolvent de Conservator este destul de dificil sa iti gasesti locul in peisajul muzical romanesc. Concurenta e mare, sunt putini cei care reusesc sa se afirme in concursuri televizate de talente, iar talentul nedescoperit poate fi mai mare si mai important decat orice alt talent. Ce ai putea sa faci la inceput de cariera? Primul si cel mai important pas este sa te gandesti, sa iti evaluezi talentul, sa stii exact ce poti face si cat de bine. Sunt destule castinguri organizate, doar acolo poti sa vezi la ce nivel esti si ce ai putea face sa fii mai bun. Dupa ce stii exact ce vrei si ce poti urmeaza al doilea pas. Sa te gandesti unde ti-ar place sa activezi. Vrei cariera solo, o poti sustine, vrei sa faci parte dintr-o formatie, dintr-un trupa de coveruri, de exemplu. Cariera in trupe cover nunta Bucuresti este promitatoare, ai mereu evenimente, vei avea unde sa iti etalezi talentul si unde sa te faci remarcat. Intr-o trupa de coveruri canti si melodii romanesti, dar si melodii straine, depinde de fiecare trupa, trebuie sa stapanesti bine cel putin o limba straina si sa fii in stare sa iti pui amprenta personala pe orice piesa.
Al treilea pas ca sa poti face parte din trupe cover nunta Bucuresti este specializarea. Daca esti intr-un moment in care ai destule cunostinte practice si teoretice, dar vrei sa fii un adevarat profesionist, trebuie sa investesti in tine, sa faci cursuri, sa te specializezi. Specializarea nu inseamna doar inscrierea la niste cursuri, inseamna si participarea la cat mai multe evenimente private sau cantatul intr-un bar, sa spunem. Cu cat canti mai mult la instrument sau cu vocea, cu atat vei putea sa devii mai bun in timp.
Dincolo de specializare, poti sa incerci sa iti gasesti si alte formatii, trupe, poti sa te gandesti dupa o vreme si la o cariera solo paralela, daca iti doresti asa ceva. Impartirea timpului va fi mai dificila, dar vei putea sa faci ce iti place si sa fii si parte din trupa si poate sa ai si o cariera solo de succes.
Drumul pana la o cariera de succes in trupele de coveruri este destul de lung si de anevoios, trebuie sa muncesti si sa incerci sa te autodepasesti, sa fii cel mai bun pe domeniul tau, sa lucrezi in echipa si sa intelegi fiecare pas pe care il ai de facut. Nu trebuie sa renunti, nu trebuie sa crezi ca ai ajuns deja la un apogeu si nu mai poti face nimic. E important sa iti propui sa ajungi cat mai departe in cariera inceputa pentru a putea evolua in directia dorita.
Pe masura ce vei ajunge la o maturitate artistica vei avea si stabilitatea dorita si veniturile care sa iti asigure un trai decent, te vei simti implinit si vei fi multumit cu alegerea facuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu