luni, 18 mai 2020

Factoring-ul iti aduce transforma facturile in cash


Finantarea afacerii tale nu a fost niciodata mai simpla ca acum. Intra la Omnicredit si alege serviciul de factoring prin intermediul caruia ai libertatea de a-ti gestiona business-ul fara nicio presiune. In alte contexte sunt impuse multe masuri stricte, conditii dificil de respectat, iar antreprenorii nu au posibilitatea de a se dezvolta.
 Despre factoring
 Factoringul este o solutie de finantare ideala pentru intreprinderile care vand produse sau ofera servicii cu factura la termen de plata pentru ca permite incasarea mai repede a banilor. vorbim de un proces foarte simplu prin care iti cesionezi creantele catre Omnicredit si pe aceasta cale ai posibilitatea de a incasa imediat banii. Aceasta este o modalitate foarte buna prin care sa deblochezi instat lichidatatile, totul in decurs de numai cateva click-uri. Firmele apeleaza la factoring atunci cand se confrunta cu diferente mari de timp intre momentul platii si momentul incasarii facturilor. Avantajele aduse sunt clare pentru ca factoring-ul reprezinta o modalitate de fe finantare foarte flexibila, este rapida si nu e un credit astfel ca nu afecteaza gradul de indatorare.
 Despre Omnicredit
 Omnicredit reprezinta prima platforma fintech din Romania care isi desfasoara activitatea exclusiv online si care isi dedica produsele si serviciile financiare persoanelor juridice. In viitorul apropiat urmeaza sa fie prezentat un set de solutii dedicat si persoanelor fizice pentru ca toata lumea sa aiba de castigat. De-a lungul anilor Omnicredit a ajutat la dezvoltarea a nenumarate afaceri din toate domeniile prin solutiile puse la dispozitie.
 Fara birocratie si batai de cap
 Vorbim de o solutie de finantare moderna, ideala pentru oamenii de afaceri care isi doresc sa fie la curent cu noutatile. Se evita birocratia si orice bataie de cap pentru ca procedurile au fost simplificate pe cat de mult posibil. Astfel, nimeni nu trebuie sa se complice cu fel si fel de probleme, cand totul e mult mai usor si mai accesibil la Omnicredit.
 Ideal pentru orice afacere
 Poti intra la Omnnicredit si alege serviciul de factoring pentru ca acesta se dovedeste a fi potrivit pentru business-uri, indiferent de domeniul in care isi desfasoara activitatea. La acest capitol putem aminti de finantarea unor sali de fitness, saloane de infrumusetare, cabinete stomatologice, florarii si nu numai.
 Foloseste calculatorul disponibil pe site
 La Omnicredit afli pe loc care este suma de care poti beneficia, folosind calculatorul disponibil pe platforma. Trebuie doar sa alegi valoarea facturilor tale, sa setezi data la care acestea sunt scadente si astfel stii intant care e suma pe care o primesti. Pe aceasta cale nu te trezesti cu surprize neplacute sau taxe de care nu stiai, ci totul este transparent.
 Mai simplu ca niciodata online
 Aici e mai simplu ca niciodata sa demaram procedurile pentru a beneficia de solutiile de finantare disponibile. Pentru a face un cont la Omnicredit sunt de ajuns doar 30 de secunde, mai departe incarci documentele solicitate si plasezi cererea de finantare. In maxim o ora deja afli daca aceasta a fost aprobata, iar daca raspunsul este pozitiv in urmatoarele opt ore vei primi suma solicitata direct in cont. Mai simplu de atat nu se poate.
 Sprijin din partea unei echipe cu experienta
 Nu in ultimul rand, la Omnicredit orice antreprenor are acces la o echipa cu o vasta experienta in domeniul economic. Pentru aceasta, fiecare provocare noua este bine venita si nu exista probleme care sa fie mult prea complexe si sa nu isi gaseasca solutia aici. Totodata, oricine are ocazia de a dobandi noi cunostinte cu ajutorul carora sa isi poata desfasura activitatea in cele mai bune conditii. Apeleaza la Omnicredit pentru ca aici gasesti cele mai bune solutii prin care sa iti finantezi afacerea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu