luni, 21 decembrie 2020

Plosnita

Scapa de disconfortul cauzat de plosnite

De obicei, atunci cand ne gandim cum sa ne imbunatatim somnul ne gandim sa schimbam lenjeria de pat cu una din satin sau salteaua ori chiar si somiera. Insa, uneori nu sunt aceste elemente cele care ne impiedica sa avem un somn odihnitor, ci mancarimea provocata de muscaturile obtinute de la o plosnita. Pana sa ne dam seama ca despre aceasta insecta este vorba ne gandim ca poate e vorba de tantari sau un purice, daca ne-am jucat recent cu un maidanez. Odata stabilita aceasta problema este imperios necesar sa apelam la o firma specializata cum este Pest Control.

Preventia este vitala in cazul plosnitelor

Spre deosebire de gandaci si alte insecte similare lor, plosnita nu este atrasa de un mediu dezordonat sau de resturi de mancare. Din contra, aceasta poate trai si printre cele mai curate si parfumate lenjerii de pat, prosoape, haine sau in lemn. Acesteia nu ii pasa catusi de putin de starea locului in care zaboveste atata timp cat are o sursa de sange omenesc din care sa se hraneasca. Ele se pot lua de oriunde, din camere de hotel, biblioteci, pensiuni din cauza ca acestea sar de unde stau in geamantane sau genti sau sunt mutate dintr-o locatie in alta prin intermediul mobilierului de lemn. Din acest motiv este musai sa fiti preventivi oricand. In acest sens este recomandat sa spalati toate textilele la temperaturi foarte mari, iar daca achizitionati mobila la mana a doua ar fi bine sa o lasati sa zaboveasca cateva zile sub razele fierbinti intrucat plosnitele nu fac fata unui mediu foarte cald.

Eficienta maxima

Odata ce iti dai seama ca este vorba de o invazie de plosnite trebuie sa speli toate lucrurile la temperaturi mari, inclusiv toate hainele, dupa ce ai adus o firma specializata in dezinsectii care sa intervina cat mai rapid. Cei de la Pest Control folosesc solutii care sunt foarte eficiente datorita faptului ca au o concentratie foarte mare. De asemenea, o alta cheie a succesului lor este echipamentul cu care sunt dotati la fiecare interventie.

Nu incerca singur

Din pacate, nu poti scapa de plosnite doar spaland si respaland hainele, este esential sa chemati un expert intrucat produsele din comert nu au niciun efect asupra lor si sunt si toxice si periculoase atunci cand nu aveti experienta in domeniu.

Tarife decente si flexibilitate mare

Cu siguranta ce v-ar impinge sa va descurcati singur este gandul ca probabil nu aveti timpul necesar pentru o interventie si nici nu sunteti dispusi sa cheltuiti sume mari de bani. Ei bine, cei de la Pest Control vin in ajutorul dumneavoastra practicand tarife care sa fie accesibile tuturor buzunarelor si oferindu-va flexibilitate maxima in privinta programarii interventiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu