joi, 10 iunie 2021

Republica Dominicană – o locație perfectă pentru vacanța ta din 2021.

 Pentru cei care sunt în căutarea unei experiențe de vacanță noi și care sunt pasionați de alte culturi și civilizații este important să menționăm că un sejur în Republica Dominicană ar putea să fie perfect pentru tine. Satele pescărești, muzeele pline de istorie și preparatele cu totul și cu totul diferite vor face din vacanța ta o adevărată aventură demnă de menționat și de admirat. Fiecare peisaj și fiecare element nou te va face să te simți într-un vis relaxant din care nu îți mai dorești să te trezești.

Santo Domingo

Santo Domingo, cel mai vechi oraș din Lumea Nouă, păstrează cu sfințenie bijuteriile bogate în istorie și civilizație, motiv pentru care trebuie să se afle pe lista ta de obiective turistice dacă alegi un sejur în Republica Dominicană. Zona colonială, care trebuie neapărat vizitată, mai ales pentru că se află în patrimoniul mondial UNESCO, adăpostește străduțe pietruite, arhitectură colonială spaniolă, și unele dintre cele mai interesante restaurante. Tot aici poți vizita și Muzeul Casei Regale și Muzeul secolului al 16-lea Alcazar De Colón, care a fost construit de fiul lui Christopher Columb. De altfel, Plaza de la Cultura este centrul muzeului, iar aici turiștii vor găsi Palatul de Arte Frumoase, Muzeul de Artă Modernă și Palatul Național. Un adevărat periplu prin cultura Republicii Dominicane.

Parcul Național Estic

Tot sub patrimoniul UNESCO se află și Parcul Național Estic care adăpostește sute de specii de plante și animale, inclusiv 112 de specii de păsări, pe care trebuie să le vedeți dacă ajungeți în această zona. Rezervația cuprinde și unul dintre cele mai mari parcuri marine care există în Caraibe, unde veți putea admira un imens sistem de recif de corali. Totodată, aici veți putea admira și patru specii de țestoase marine, delfini bottlenose, și numeroase specii de pești care trăiesc în apele tropicale. Parcul este, de altfel și un habitat excelent pentru porumbelul încoronat sau cu cap alb și rhinoceros iguana, două specii de animale extrem de rare în lume.

Punta Cana

Situată pe vârful estic al Republicii Dominicane, Punta Cana, una dintre cele mai cunoscute și mai vizitate zone turistice de pe insula. Plin de stațiuni turistice și de elemente istorice acest oraș mare este cunoscut pentru plajele sale extrem de speciale, dar și pentru cursurile de golf de clasă mondială, la care turiștii pot participa aici. Parcul Scape, care se află în apropiere oferă un tur zipline, buggies dun, dar și o vizită în apele reci ale lagunei Hoyo Azul. Cu toate acestea, pentru cei care doresc doar să se relaxeze există și posibilitatea de a vizitasatul de pescui mai puțin obișnui din El Macao. Plaja acestuia este  publică și este, de asemenea, un loc popular de navigare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu