sâmbătă, 15 ianuarie 2022

Obţine un zâmbet mai alb şi mai strălucitor cu ajutorul echipei Stoma Urgent

Ce este albirea dentară

Cu toţii ne dorim un zâmbet ca la Hollywood, cât mai alb şi mai strălucitor, care să ne însoţească în fiecare moment al vieţii noastre. Cu toate acestea, există anumite obiceiuri dăunătoare care, urmate în mod frecvent, nu fac decât să afecteze calitatea zâmbetului nostru. Printre acestea se numără consumul alimentelor şi băuturilor carbogazoase închise la culoare, fumatul, folosirea fluorului în exces sau igiena dentară deficitară.

În cazul în care şi tu te confrunţi cu îngălbenirea dinţilor din cauza acestor factori şi vrei să îţi îmbunătăţeşti aspectul acestora, merită să ai în vedere albirea dentară profesională, una dintre cele mai populare proceduri din cabinetele de stomatologice din întreaga lume. Acest tratament are rolul de a îndepărta petele de pe dinţi, acţionând în profunzimea acestora cu ajutorul unor soluţii, aparate sau sisteme speciale de ultimă generaţie, oferindu-ţi rezultate vizibile imediat după încheierea procedurii şi un aspect estetic de invidiat.


Când poţi apela la o albire dentară

Cu toate că albirea dentară pare la prima vedere una dintre cele mai rapide soluţii prin care poţi scăpa de efectul de ,,dinţi îngălbeniţi sau decoloraţi”, în realitate nu toată lumea poate beneficia de aceasta. De aceea, înainte de procedura propriu-zisă, este necesar un consult de specialitate, pentru ca medicii dentişti să poată examina, în special pe baza unor radiografii, care sunt caracteristicile danturii tale (sensibilităţi, gingii, ţesuturi moi etc.) şi pentru a stabili cât de potrivită este această metodă pentru tine. Mai mult, pentru ca rezultatul unui astfel de tratament să nu fie afectat, este indicat să tratezi mai întâi toate problemele existente ale dinţilor şi gingiilor. În cazul în care vrei să urmezi toţi paşii necesari către un zâmbet mult mai frumos şi eşti în căutarea unui cabinet stomatologic care oferă servicii de albire dinţi în Bucureşti, merită să ai în vedere Stoma Urgent.

Alege serviciile de top ale cabinetului Stoma Urgent

La momentul actual, Stoma Urgent este un nume sonor atunci când vine vorba despre albirea dinţilor în Bucureşti, dar nu numai, şi asta datorită echipei de profesionişti care au pus bazele acestui cabinet şi care timp de mai bine de 40 de ani nu au încetat să facă cât mai mulţi clienţi fericiţi. Este vorba despre echipa formată din Rădulescu Dan Ovidiu şi Rădulescu Tiberiu, tată şi fiu, care din pasiune pentru munca lor şi din grijă faţă de pacienţi, au dus domeniul stomatologic la un alt nivel. Întreg procesul de albire dentară realizat de către aceştia se desfăşoară în cele mai sigure condiţii, cu ajutorul unui gel pe bază de peroxid de hidrogen, Opalescence Boost, care este aplicat pe dinţi şi lăsat să acţioneze timp de 30 de minute, după care se intervine cu ajutorul unui desensibilizant, pentru îndepărtarea oricărei mici sensibilităţi.

Albeşte-ţi dinţii până la ce nuanţă doreşti, totul la un raport calitate-preţ competitiv, alături de Stoma Urgent!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu