luni, 11 iulie 2022

La ce trebuie să te gândești înainte de a alege un salon pentru nunta ta?

Alegerea locului de nuntă este o mare problemă. Este costisitor, dă tonul organizării și este practic punctul de plecare în pregătirea nunții. Este, de asemenea, un proces incredibil de copleșitor. Cum găsești un loc pe care ți-l poți permite, care îți place foarte mult, se potrivește oaspeților tăi și nu este încă rezervat? Există o mulțime de elemente pe care trebuie să le ai în vedere, iar deciziile de acest fel nu ar trebui să fie luate de unul singur niciodată. Consultă-te cu toată lumea, cere păreri și caută cel mai bun restaurant de evenimente din Ploiești.

În primul rând, înainte de a lua orice decizie ce ține de locație, trebuie să creezi un proiect de buget. Nu semna o înțelegere cu o locația, indiferent de preț, doar pentru a afla că DJ-ul pe care l-ai dorit este de asemenea foarte costisitor.

În al doilea rând: pregătește o foaie de calcul pentru cercetarea locației - un loc în care să înregistrezi toate căutările și opțiunile tale despre ideile de locuri de nuntă, astfel încât să le poți organiza și apoi să le revizuiești fără să-ți pierzi mințile. De asemenea, află dacă preferi o locație all-inclusive sau cauți opțiuni unde să poți veni cu elementele tale de catering, decor și multe altele. Acest lucru vă va ajuta să vă restrângeți și mai mult opțiunile de căutare.

Îmi pot permite acest loc? Dacă într-adevăr vă puteți permite doar o anumită sumă, atunci restrângeți căutarea la doar câteva localuri care să fie facile din punct de vedere financiar.

Este acest loc disponibil în ziua, luna sau sezonul, pe care le dorești? Unele locații au calendare online, altele vă pot trimite prin e-mail disponibilitatea aproximativă.

Capacitatea acestui loc se potrivește cu lista mea estimată de invitați?  Uneori, localurile depășesc capacitățile, iar acest lucru le face mai atractive pentru toate cuplurile. O modalitate prudentă de a afla este să întrebați când vizitați site-ul: „Care este cel mai de succes număr de oaspeți din această cameră?” Doar pentru că o cameră poate găzdui 150 de persoane nu înseamnă că ar trebui ca aceasta să fie ocupată la capacitate maximă.

Amenajarea/spațiul disponibil al acestei locații corespunde nevoilor mele? De exemplu, dacă găzduiți o ceremonie, un cocktail și o recepție într-o singură locație, există trei săli separate pentru toate aceste evenimente?

Este nevoie de un spațiu care să fie pliabil pe condițiile meteorologice? Dacă aveți planificată la locație și o ceremonie, este, de asemenea, important să discutați despre fluxul acestei. Unde va sta cuplul închis înainte de eveniment? Events Garden dispune de un hotel cu 18 camere de care vă puteți bucura fie voi, fie oaspeții voștri.

Nu uita de proximitatea spațială

Sunteți de acord să transportați oaspeții la locație dacă aceasta se află într-un loc  îndepărtat? Dacă toată lumea conduce, există suficiente locuri de parcare pentru mașini?

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu