sâmbătă, 8 septembrie 2018

Cum sa faci razboi pe Internet

Adica, cum sa faci cacatul praf. Sunt curioasa daca al treilea razboi mondial va fi digital. Ar fi chiar tare ca pe blogul Americii sa scrie Bush… “Basescu sux cock”… “I anal Base”… “Bush and Base lovers”. Iar de la asta sa inceapa al treilea razboi mondial. Digital… astea… zic.
Poate ca-s eu in urma…dar inca cred in originalele batai cu ficati… nu Basescu sa intre pe blogul Romaniei si sa zica: “Bush imi miroase basina”… “Bush este tarfa blogosferei”… sau “Base discriminat”. asta e,... cum sa faci razboi pe internet cand cauti pantofi la reducere.
Senzational… spectaculos… in super market, in zona raioanelor cu bloguri, vad pe rafturi numai reviste de scandal. Barfa, scandal si mult cacat.
Sa incep si eu cu… “imi dau demisia din functia de roman?”…sau ca emigrez…si cacaturi de genul?
Pai imi dau peste maini. Ma cac aici…nu-mi convine si plec sa ma cac in alta parte.
Daca ai impresia ca e un limbaj dur… n-ai inteles nimic. Minciunile se ascund in spatele cuvintelor frumoase… si din cate stiu nu ma omor dupa mintit.
Uitati-va afara… uitati-va la televizor… in oglinda si injurati-va. Tot ce e rau in tara asta… este din cauza voastra. A noastra… a mea… a ta… a fiecaruia. Orice decizie neluata sau luata prost duce la ce vedeti. Cat a fost rata la votare???? Cati ati fost sa votati???
Ce sa facem… ce sa facem… aoleu… cade drobul de sare pe copil. Sa intram pe internet… frumos asa… si sa facem razboi intectual domnule. Curat… murdar… de nu-i asa.
Fiti mai buni cu voi si cu cei din jur. Un om poate schimba lumea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu