vineri, 19 martie 2021

Care sunt avantajele autoturismelor electrice?

 Masinile electrice chiar nu mai reprezinta o noutate in ziua de azi si se pare ca isi castiga tot mai multi adepti pe zi ce trece. De departe, Tesla este unul dintre cei mai importanti producatori din acest sector, iar performantele sale sunt cu mult peste cele pe care le ofera altii care dispun, poate, de bugete mult mai mari. Sunt putine reprezentate Tesla in Europa si nici una in Romania, ceea ce presupune ca pentru romani este dificil sa se apropie de autoturismele preferate. In schimb, aici intervine Teslounge care nu este afiliat cu Tesla, insa care propune solutii financiare foarte avantajoase.

 

Cu o masina Tesla vei ajuta la protejarea mediului pentru ca emisiile sunt zero si, sa nu uitam, vei face economii importante la fiecare drum parurs. In plus, performantele masinilor electrice, mai ales a modelelor Tesla, nu se pot compara cu cele ale autoturismelor conventionale.

 

Cu Teslounge te poti bucura de cele mai bune preturi la Tesla in Romania, astfel ca ai ocazia de a cumpara autoturismul tau preferat in conditii foarte avantajoase. Intregul proces este mult mai simplu stiind ca ai aproape pe cei mai buni din domeniu care sa te sprijine la fiecare pas. Serviciile oferite sunt complete, incepand de la test drive Tesla, la indrumare, prezentarea tuturor tehnologiilor incorporate, dar si plusurile aduse de fiecare tip de finantare. Ai ocazia de a fi mult mai aproape de orice autoturism Tesla iti doresti atunci cand alegi sa colaborezi cu Teslounge.

 

Soferii pot profita si de pe urma faptului ca statul ofera subventii generoase pentru fiecare autoturism electric nou, de 45.000 de lei. La aceasta suma se adauga si programul Rabla Clasic, care aduce un discount suplimentar de 6.500 de lei. Astfel, cei care isi doresc sa achizitioneze o masina electrica noua o pot face cu o reducere de peste 10.000 de euro a pretuui te lista.

 

Fiecare dintre modelele Tesla pot fi achizitionate astfel, iar Teslounge iti propune conditiile avantajoase pe care merita sa le descoperi. Fie ca preferi Model 3, Model S, Model X sau Model Y, cert este ca ai parte de sprijin deplin si poti alege atat leasingul clasic, cat si cel operational. Persoanele juridice se bucura de servicii complete datorita experientei bogate cu care vin specialistii Teslounge.

 

Daca iti doresti o masina electrica performanta, dar accesibila din punct de vedere, atunci Tesla Model 3 este pentru tine. Daca preferi, totusi, performantele sportive, atunci Model S este cea mai buna varianta, masina oferind inclusiv o autonomie generoasa de peste 800 de kilometri cu un singur „plin”. Pentru familisti exista Tesla Model X si Model Y, fiecare dintre acestea fiind foarte spatioase si asigurand conditiile ideale pentru oricine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu