miercuri, 3 noiembrie 2021

Alege momente plăcute și de neuitat în cea mai frumoasă locație din Egipt

Dacă vei alege o vacanță în Hurghada poți fi sigur că vei face un periplu prin istoria, cultura și civilizația acestui popor, care te va face să te îndrăgostești iremediabil de Egipt. Peisajele superbe și plajele luxuriante sunt un alt motiv pentru care orașul oferă pachetul perfecte pentru relaxarea deplină și liniște.

Moscheea Al Mina 

Pentru o stare de liniște și de pace și pentru a fi sigur că nu ratezi unul dintre cele mai importante obiective turistice din Hungharda, trebuie să adaugi pe lista ta și Moscheea Al Mina. Aceasta este cu adevărat una dintre cele mai frumoase pe care le-ați văzut vreodată, fiind înconjurată de o stare de bine foarte plăcută. Aceasta este cât se poate de estetică și de fascinantă prin misticismul specific, dar și elementele artistice pe care le pune la dispoziție. Ceea ce o scoate în evidență mereu este înălțimea fantastică și prin peisajul extrem de aspectuos care se datorează poziționării strategice, chiar în apropierea coastei Mării Roșii.  



Eldahar Market

Una dintre cele mai celebre piețe de fructe de aici este Eldahar Market și este locul perfect de unde poți lua smochine proaspete, curmale coapte sau banane delicioase. Acest spațiu este o utopie a mirosurilor și a simțurilor, ceea ce înseamnă că cei care sunt pasionați de aceste imagini în filme se vor îndrăgosti cu siguranță de acest spațiu. Înainte să cumpărați veți avea ocazia să  gustați fabuloasele produse, astfel încât papilele gustative vă vor fi recunoscătoare.

Zona Marina

Una dintre cele mai celebre zone din Hurghada este Zona Marina, care pune la dispoziție unul dintre cele mai fantastice și mai speciale orașe tradiționale de aici. Este locul perfect pentru cei care încearcă să  îmbine modernul cu tradiționalul și care propune turiștilor o experiență inedită, plină de frumusețe. Peisaje superbe, plimbări relaxante și unele dintre cele mai speciale momente din viață vor reuși să îți marcheze vacanța aici, astfel poți fi sigur că vei avea parte de o zi plină de aventuri noi și impresionante. 

Insulele Giftun

Dacă vrei să faci din vacanța ta una cu totul și cu totul de neuitat, atunci poți să fii sigur că vei avea șanse să te bucuri de asta dacă vei adăuga pe lista ta de obiective turistice și frumoasele și fascinantele Insule Giftun. Acestea sunt cu siguranță un prilej perfect pentru relaxare și pentru ca tu să te simți bine și să te relaxezi în bătaia puternică a soarelui, mângâiat fiind de atingerea fină a nisipului de aici. Dacă ești pasionat de sporturi extreme, atunci poți să fii sigur că vei avea ocazia să participi la sesiuni se snorkeling, care te vor ajuta să descoperi adâncurile mării Roșii și toate secretele ascunse ale acesteia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu