miercuri, 3 noiembrie 2021

Cum se produce o dezvoltare corectă a piciorușelor la bebeluși?

 În primele luni de viață bebelușul tău nu are nevoie de pantofi pentru a-și ajuta picioarele să se dezvolte, pentru că piciorușele trebuie lăsate o perioadă cât mai lungă de timp să se dezvolte corect și suficient de bine.

Totuși, odată cu creșterea copiilor, scopul pantofilor este de a proteja picioarele delicate ale bebelușului de suprafețele aspre și obiectele ascuțite de pe pământ, odată ce acesta iese afară. De asemenea, pantofii îi țin picioarele calde în frig și le protejează de căldură. Astfel, la Ariana Baby Shoes avem pantofi pentru fete corect concepuți și eficienți pentru dezvoltarea unui mers cât mai corect pentru el.

Când se plimbă în casă, lăsați copilul să meargă desculț. Acest lucru va permite picioarelor ei să se dezvolte în mod natural, fără a fi restricționate de pantofi. Oasele bebelușului tău sunt moi, iar constrângerea acestei dezvoltări într-o pereche de pantofi pentru fete îi poate le pot împiedica să crească corect.

În timpul primului an al bebelușului tău, dacă are picioarele libere, îl va ajuta să atingă tot ceea ce îl înconjoară, târându-se pe jos, ridicându-se cu ușurință și făcând primii pași. Totuși, înainte ca bebelușul să fie gata să atingă aceste repere, își va folosi picioarele pentru a învăța alte abilități, cum ar fi să se răstoarne, să stea în picioare și să se târască.

Până la 11 luni , bebelușul poate începe să meargă în timp ce vă ține de mâini sau se prinde de mobilă. Până la prima ei aniversare s-ar putea ca ea să poată face singuri primii pași, deși ar putea să-i ia ceva mai mult până să ajungă la această etapă importantă. Majoritatea bebelușilor fac acele pași timpurii cu picioarele larg depărtate și întoarse spre interior sau spre exterior. De aceea, în acest moment, este important să îi ajutați să aibă un mers cât mai corect, iar acești pantofi pentru fete de la Ariana Baby Shoes vă va ajuta în acest sens.



Deplasarea fără pantofi la fete, dar și pentru băieți, în interior îi permite bebelușului să simtă podeaua și îl ajută să dezvolte echilibrul, forța și coordonarea de care are nevoie pentru a atinge aceste etape de dezvoltare.

Dacă podeaua este rece, lăsați copilul să se plimbe cu pantofi pentru fete cu talpă subțire și cât mai flexibili. Verificați regulat șosetele și papucii pentru a vă asigura că încă se potrivesc. Spălarea regulată le poate micșora, iar picioarele bebelușului dumneavoastră vor crește foarte repede.

Dacă vremea este suficient de caldă, bebelușului tău i se va părea chiar drăguț să meargă pe suprafețe plăcut în aer liber. Se va bucura de senzația diferitelor texturi sub picioare, cum ar fi nisipul moale sau iarba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu