marți, 7 decembrie 2021

Ce beneficii aduce încălzirea prin pardoseală?

În  prezent,  cel  mai  bun  mod  de  distribuție  a  căldurii,  încălzirea în pardoseală   este o soluție atractivă  pentru  încălzirea  locuinței  dumneavoastră.  Ce poate fi mai confortabil decât a putea merge desculț acasă când pământul degajă o căldură t mai plăcută și temperată? Încălzirea pripardoseala  se  dovedește  și  ea  a  fi  una  dintre  cele  mai  economice  soluții  pentru  că funcționează acum la o temperatură scăzută, generând rezultate foarte bune.

Funcționarea și montarea podelei încălzite

Spre deosebire de radiatorul care emite căldură în mod localizat, podeaua încălzită este un emițător „distribuit . Integrat în pardoseala casei, încălzeste uniform toate camerele. Este alcătuit din  țevi  atașate la izolația din polistiren. Totul este așezat pe placa de beton a casei înainte de a fi acoperit cu o  șapă de beton turnată peste țevi. Ulterior, aveți la dispoziție mai multe posibilități, cum ar fi gresie, marmură încrustată sau parchet. Capabil să funcționeze cu apă sau electricitate, principiul încălzirii prin pardoseală este simplu și eficient pentru orice tip de gospodărie, iar la Maricon găsiți tot felul de oferte foarte bune, pe care merită să le abordați.


Un lucru este destul de cert, acela că încălzirea prin pardoseală Încălzește întreaga suprafață a podelei și aerul din interior la o temperatură scăzută. Apa la temperatura foarte joasă ( 40°C ) circulă în rețeaua de conducte instalate în șapa de beton. Acesta din urmă stochează căldura care se acumulează pentru a o difuza apoi prin  radiație. Temperatura solului este întotdeauna plăcută, niciodată prea caldă. Nu depășește niciodată 28 ° C și vă garantează un o podea caldă atunci când vă ridicați din pat.


Cel  mai  bun  transmițător  este  totuși  instalația  care  funcționează cu apă caldă, care este mai fiabilă și consumă mai puțin decât sistemul electric. Pardoseala încălzită are și efect reversibil. Fiind  posibil  să-ți  încălzești  casa  în  timpul  iernii,  aceasta  poate,  de  asemenea,  să  scadă temperatura cu 3 până la 5 ° C, acționând ca aer condiționat pe timpul verii.


O soluție de încălzire care pare ideală...încălzirea prin pardoseală

               Foarte confortabil: Primul avantaj al încălzirii în pardoseală este confortul pe care îl oferă, distribuind uniform căldura plăcută în toata casa, este și singurul sistem care îți va asigura o pardoseală la o căldură temperată. Nu este nevoie de papuci iarna.


               Invizibil:  Spre deosebire de alte soluții de încălzire, încălzirea în pardoseală este  complet integrată  în  casa  ta,  ceea  ce  îți  oferă  libertate  totală  în  ceea  ce  privește  aranjarea mobilierului și decorarea locuinței tale.

              ●               Silențios:  fiind parte din șapa de beton, podeaua încălzită nu emite poluare fonică

              ●               Rentabilă:  Încălzirea în pardoseală rămâne cea mai profitabilă soluție de încălzire pentru utilizare, este recomandată în special pentru construcții noi sau renovări majore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu