joi, 8 septembrie 2022

De ce este important să verifici cât de puternici sunt mușchii tăi?

Întărirea mușchilor și testarea cât de puternici sunt sunt părți importante ale antrenamentului sportiv, performanței și revenirea la normal după o accidentare. Testarea forței musculare, care poate fi făcută acasă, la sală sau cu un kinetoterapeut, este o parte foarte importantă a mișcării zilnice pe care trebuie să o facem.

Întărirea musculară este orice metodă sau proces care urmărește să facă mușchii și părțile lor mai puternice. „Clădirea mușchilor” înseamnă să devii mai puternic, dar există și alte obiective, cum ar fi să devii mai mare, mai rapid și mai puternic. În acest fel, este important să verifici cât de puternici sunt mușchii tăi înainte de a începe.

Există multe exerciții și metode în acest domeniu care sunt menite să întărească toți mușchii corpului sau doar anumite grupuri de mușchi.

Fizioterapia este utilizată pentru a trata o gamă largă de afecțiuni, iar întărirea musculară este o parte importantă a acesteia. Readucerea oamenilor la mișcarea normală după o intervenție chirurgicală sau o perioadă grea cu sănătatea lor necesită adesea un test de forță musculară. Își propune să facă o serie de lucruri, dintre care unele sunt legate de mușchi, iar altele nu. De exemplu, vrea să mărească dimensiunea și masa musculară, să îmbunătățească postura și să întărească articulațiile și tendoanele.

De asemenea, antrenamentul de forță vă poate împiedica să vă răniți și vă poate ajuta să faceți mai bine în sport. Construcția musculară este bună pentru sănătatea ta în multe moduri, care merg dincolo de sport. De exemplu, ajută oamenii să aibă o sănătate mai bună a inimii, mai puține dureri de spate, o densitate osoasă mai bună (care ajută la prevenirea osteoporozei) și chiar să slăbească.

Kinetoterapeuții noștri cunosc multe moduri diferite de a întări mușchii pentru a satisface diferite nevoi (recuperare, îmbunătățirea performanței sportive). Majoritatea oamenilor fac lucruri precum ciclism, ridicarea greutăților sau antrenamentele de rezistență. Electrostimularea este o altă metodă care ar putea fi folosită nu numai pentru a măsura forța musculară, ci și pentru a o construi mai eficient.

Cum îți poți întări mușchii acasă?

Una dintre cele mai bune modalități de a obține mușchii picioarelor și picioarelor mai puternici este să mergi pe o bicicletă staționară. Pe o bicicletă ca aceasta, puteți lucra bine cvadricepsul dacă îl folosiți des și setați nivelul de rezistență ridicat. Deci, aceasta este o modalitate excelentă de a recupera forța musculară de care aveți nevoie pentru a vă simți complet ca acasă în propriul corp. Dacă doriți un test muscular, nu vă fie teamă să ne contactați. Suntem aici pentru a ne asigura că te simți mereu bine, chiar și atunci când corpul tău este bolnav și ai nevoie de sfaturi, iar pentru a afla totul despre fizioterapie cu laser stii ce ai de facut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu