sâmbătă, 3 septembrie 2022

Descoperiți căsuțele de păpuși de la Câte-n Lună Și-n Stele

Păpușile sunt jucării populare printre copii, iar acestea evoluează pe măsură ce cei mici cresc. La început, ei reproduc evenimentele din viața de zi cu zi cu păpușile lor. Mai târziu, își dezlănțuie creativitatea și inventează povești în care acestea au un rol de jucat. De asemenea, tot în această perioadă, copiii folosesc și casele de păpuși pentru a crea exact atmosfera specifică, spre bucuria lor.

Jocul cu păpușile îl poate ajuta pe copilul dumneavoastră să dezvolte empatie pentru emoțiile altei persoane și compasiune pentru nevoile acesteia. De exemplu, acesta exersează cum să aibă grijă de ceilalți, atunci când își acoperă păpușa cu o pătură. Jocul cu păpușile ajută copilul să conștientizeze cum să devină un frate mai mare sau o soră mai mare cât mai grijuliu/e. Primele scenarii de joacă ale copilului sunt reprezentări ale relațiilor sale cu familia, prietenii. Viața de zi cu zi a păpușii este foarte asemănătoare cu cea a copilului dumneavoastră, iar asta pentru că acest obiect, oricât de simplu ar părea, îl ajută să se autoeduce și chiar să învețe să se joace singur.

În timp, cel mic își schimbă scenariile și le îmbogățește prin imaginația sa. Descoperă că are puterea de a crea și de a se distra cu ideile sale. Copilul dumneavoastră poate decide astfel că păpușa sa simte o emoție diferită într-o situație dată. Pe măsură ce copilul dumneavoastră se identifică cu partenera de joacă,  el poate reproduce ceea ce trăiește și chiar poate deveni altcineva.

Beneficii asupra motricității fine, dezvoltării intelectuale și autonomiei

Îmbrăcarea unei păpuși, hrănirea ei, culcarea ei, băile și schimbarea scutecului sunt toate activități care îi permit micuțului dumneavoastră să-și exerseze motricitatea. Jucându-se astfel cu păpușa lui, înțelege mai bine importanța acestor activități. De asemenea, o prezența unei case de păpuși îl ajută să conștientizeze care este nevoia de a avea un acoperiș deasupra capului și de a fi împreună cu cei dragi în anumite momente ale vieții. Prin umare, oricât de neînsemnată ar putea părea această jucărie, rolul ei în dezvoltarea unui copil este cât se poate de important, mai ales dacă ne raportăm la cât de mult timp petrec unii copii jucându-se în felul lor.

Prin urmare, dacă doriți să comandați o casă de păpuși la un preț cât mai convenabil pentru dumneavoastră, vă invităm să alegeți din multitudinea de modele pe care o avem la Câte-n Lună Și-n Stele. În mod sigur, veți găsi ceva care să vă placă și care să vă atragă atenția. Așadar, nu ratați șansa de a vă putea face copilul fericit, alegând o casă de păpuși după dorințele și nevoile acestuia.

Câte-n Lună Și-n Stele este magazinul care face copiii fericiți atunci când părinții fac alegeri inspirate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu