duminică, 2 octombrie 2022

Descoperiți Parisul în miez de toamnă

De departe, una din cele mai frumoase capitale europene în care merită să ajungeți măcar o dată în viață este Parisul. Aici veți găsi adevărate comori arhitecturale, care vă vor captiva privirile și vă vor face să vă doriți să rămâneți în capitala Franței cel puțin câteva zile, dacă nu chiar săptămâni. Acestea fiind spuse, dacă doriți să vă bucurați de un city break în Paris preț de 2-3 zile și căutați o oferte convenabilă în acest sens, Fabrica de Vacanțe vă surprinde cu cele mai interesante prețuri. Fie că vă doriți un sejur de lux sau unul de descoperire a capitalei, avem cu ce să vă uimim, astfel încât întreaga experiență să fie o adevărată încântare pentru minte și suflet.

Luvru, obiectivul de top

Evident, Lucru este cel mai vizitat muzeu din lume. În plus, acesta face parte și în top 3 al celor mai mari muzee din lume cu Muzeul Ermitaj și Muzeul Național al Chinei. Puteți petrece cu ușurință câteva zile descoperind toate comorile de aici, iar pentru a vedea locurile esențiale aveți nevoie de cel puțin trei ore.

Planificați-vă o plimbare în Jardin des Tuileries

Atunci când sunteți dornici de relaxare, o promenadă în Jardin des Tuileries poate fi o opțiune foarte bună, mai ales că această locație este chiar la câțiva pași de Muzeul Luvru. De fapt, o plimbare în această grădină este o necesitate, dacă ajungeți într-un city break în Paris. Aleea principală este adesea plină de oameni în sezonul turistic de vârf, însă în alte colțuri ale grădinii veți găsi mai multă liniște.

Urcare pe Turnul Eiffel

Așa cum probabil ați intuit, cel mai vizitat monument din Paris este Turnul Eiffel. Dacă aveți de gând să vizitați Parisul, Turnul Eiffel rămâne o necesitate pentru dumneavoastră. Aveți la dispoziție mai multe opțiuni. În primul rând, puteți alege să urcați doar până la nivelul 2 al Turnului Eiffel, fără a urca în vârful acestuia. Evident, priveliștea din vârf este mult mai spectaculoasă. Cu toate acestea, puteți urca doar la nivelul 2, deoarece vizibilitatea din vârf nu este întotdeauna perfectă.

O plimbare pe înserate pe Champs-Élysées

Bulevardul are 2 kilometri lungime, pornind de la maiestuosul Place de la Concorde și ajunge la Place de l'Etoile, unde se află Arcul de Triumf. Odată ce ajungeți într-un city break în Paris, nu ar trebui să ratați nicium o plimbare pe acest bulervard impunător și uimitor.

Fabrica de Vacanțe are oferte de călătorie cărora nu le veți putea spune „pas”, așa că, dacă doriți să vă bucurați de o excursie de câteva zile, nu ezitați să vă informați mai mult cu privire la propunerile noastre!

Și toamna vacanțele sunt frumoase și chiar mai ieftine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu